REKLAMA

REKLAMA

Kategorie
Zaloguj się

Zarejestruj się

Proszę podać poprawny adres e-mail Hasło musi zawierać min. 3 znaki i max. 12 znaków
* - pole obowiązkowe
Przypomnij hasło
Witaj
Usuń konto
Aktualizacja danych
  Informacja
Twoje dane będą wykorzystywane do certyfikatów.

REKLAMA

Monitor Polski - rok 1966 nr 26 poz. 136

Zarządzenie Ministra Handlu Wewnętrznego z dnia 14 maja 1966 r. zmieniające zarządzenie w sprawie porcjowania wyrobów mięsnych w zakładach gastronomicznych.
Tekst pierwotny
Metryka
  • Data ogłoszenia: 1966-06-01
  • Data wejścia w życie: 1966-06-01
  • Data obowiązywania: 1966-06-01
  • Z mocą od: 1966-06-01
  • Dokument traci ważność: 1989-01-01

REKLAMA

Monitor Polski

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA