| IFK | IRB | INFORLEX | GAZETA PRAWNA | INFORORGANIZER | APLIKACJE | KARIERA | SKLEP

Sprawozdanie Prezydenta Miasta Jastrzębie-Zdrój

z dnia 26 maja 2011r.

w sprawie wykonania budżetu Miasta Jastrzębie-Zdrój za 2010 rok

§ 1. Podstawa prawna : art. 13 pkt. 7 ustawy z dnia 20 lipca 2000 r. o ogłaszaniu aktów normatywnych i niektórych innych aktów prawnych (tj. Dz. U z 2010 r. Nr 17, poz. 95), w związku z art. 47 ustawy z dnia 27 sierpnia 2009 r. przepisy wprowadzające ustawę o finansach publicznych (Dz. U z 2009 r. Nr 157, poz. 1241).

§ 2. Przedkładam sprawozdanie z wykonania budżetu Miasta Jastrzębie-Zdrój za 2010 rok wraz z częścią opisową zgodnie z załącznikami 1-13.

Prezydent Miasta

mgr Marian Janecki

Załącznik do Sprawozdania Nr ....................
Prezydenta Miasta Jastrzębie-Zdrój
z dnia 26 maja 2011 r.
Zalacznik1.pdf

Sprawozdanie z wykonania budżetu miasta Jastrzębie-Zdrój za 2010 rok

Artykuł partnerski

Grzegorz Filipowicz

Ekspert ZZL. Business Partner ForFuture oraz HRtec. Współzałożyciel i członek Zarządu HR Development Klastrer. Wykładowca na kilku uczelniach (w tym: Akademia Leona Koźmińskiego, SGH). Współzałożyciel i członek Zarządu HR Development Cluster. Prezes Polskiego Stowarzyszenia HR Business Partner oraz członek CIPD (Chartered Institute of Personnel Development). Posiada ponad 25-letnie doświadczenie w branży szkoleniowo- konsultingowej. Twórca autorskiego Modelu Kompetencji Zawodowych oraz narzędzi Zarządzania Zasobami Ludzkimi. Autor książek: „Zarządzanie Kompetencjami Zawodowymi” (PWE 2004), „Rozwój organizacji poprzez rozwój efektywności pracowników” (WK 2008), oraz „Zarządzanie Kompetencjami Zawodowymi – perspektywa firmowa i osobista” (WK 2014) jak również licznych publikacji z zakresu ZZL, zarządzania kompetencjami, Human Performance Improvement i strategii organizacji.