| IFK | IRB | INFORLEX | GAZETA PRAWNA | INFORORGANIZER | APLIKACJE MOBILNE | KARIERA | SKLEP

Uchwała nr XXIX/131/12 Rady Powiatu Bieruńsko-Lędzińskiego

z dnia 22 listopada 2012r.

w sprawie zmiany uchwały ws. zniżek w wymiarze godzin zajęć dydaktycznych dla osób pełniących kierownicze stanowiska oraz określenia obowiązkowego wymiaru zajęć niektórych nauczycieli

w sprawie: zmiany uchwały ws. zniżek w   wymiarze godzin zajęć dydaktycznych dla osób pełniących kierownicze stanowiska oraz określenia obowiązkowego wymiaru zajęć niektórych nauczycieli

Na podstawie art. 4   ust. 1   pkt 1   oraz art. 12 pkt 11 ustawy z   dnia 5   czerwca 1998 r. o   samorządzie powiatowym (t.j.: Dz. U. z   2001 r., Nr 142, poz. 1592 z   późn. zm.) w   związku z   art. 42   ust. 6   i 7   pkt 2   i 3   ustawy z   dnia 26 stycznia 1982 r. Karta Nauczyciela (t.j.: Dz.U. z   2006 r., Nr 97 poz. 674 z   późn. zm.), na wniosek Zarządu Powiatu po przeprowadzeniu konsultacji społecznych oraz po zaopiniowaniu przez Komisję Eduakcji, Kultury i   Bezpieczeństwa Publicznego

Rada Powiatu Bieruńsko–Lędzińskiego
uchwala:

§   1.

W załączniku do uchwały Nr XXV/115/12 Rady Powiatu Bieruńsko-Lędzińskiego z   dnia 20 września 2012 r. w   Tabeli 2   - Tygodniowy obowiązkowy wymiar godzin zajęć dla niektórych nauczycieli   , skreśla się wiersz 4.

§   2.

Wykonanie uchwały powierza się Zarządowi Powiatu

§   3.

Uchwała wchodzi w   życie po upływie 14 dni od dnia ogłoszenia w   Dzienniku Urzędowym Województwa Śląskiego.

Przewodniczący Rady

Józef   Berger

Dr Katarzyna Pawłowska

Doradca Podatkowy (nr wpisu 11638)