| IFK | IRB | INFORLEX | GAZETA PRAWNA | IDEORIA | INFORORGANIZER | APLIKACJE | KARIERA | SKLEP

Uchwała nr 740/2014 Zarządu Powiatu w Płocku

z dnia 28 marca 2014r.

w sprawie przekazania sprawozdania z wykonania Budżetu Powiatu Płockiego za 2013 rok

Na podstawie art. 267, art. 269 ustawy z dnia 27 sierpnia 2009 roku o finansach publicznych /jednolity tekst Dz. U. z 2013 roku poz. 885/ oraz art. 13 pkt. 7 ustawy z dnia 20 lipca 2000 roku o ogłaszaniu aktów normatywnych i niektórych innych aktów prawnych /jednolity tekst Dz. U. z 2011r. Nr 197, poz. 1172 z późn. zm./ Zarząd Powiatu w Płocku uchwala, co następuje :

§ 1. Przekazać Radzie Powiatu w Płocku i Regionalnej Izbie Obrachunkowej w Warszawie – Zespół w Płocku sprawozdanie z wykonania Budżetu Powiatu Płockiego za 2013 rok, stanowiące załącznik nr 1 do niniejszej uchwały.

§ 2. Przekazać Radzie Powiatu w Płocku i Regionalnej Izbie Obrachunkowej w Warszawie – Zespół w Płocku informację o stanie mienia Powiatu Płockiego za 2013 rok, stanowiący załącznik nr 2 do niniejszej uchwały

§ 3. Sprawozdanie, o którym mowa w § 1, podlega publikacji w Dzienniku Urzędowym Województwa Mazowieckiego.

§ 4. Uchwała wchodzi w życie z dniem podjęcia.

Przewodniczący Zarządu

Michał Boszko

Załącznik Nr 1 do Uchwały Nr 740/2014
Zarządu Powiatu w Płocku
z dnia 28 marca 2014 r.
Zalacznik1.pdf

Sprawozdanie z wykonania Budżetu Powiatu Płockiego

Załącznik Nr 2 do Uchwały Nr 740/2014
Zarządu Powiatu w Płocku
z dnia 28 marca 2014 r.
Zalacznik2.pdf

Informacja o stanie mienia Powiatu Płockiego

E-sprawozdania

autosalon24.pl

Autosalon24.pl powstał w powstał w 2010 roku i jest portalem zarządzanym przez spółkę Autodirect SA. Zadaniem jakie sobie postawiono, było stworzenie pierwszego, polskiego portalu motoryzacyjnego umożliwiającego uzyskanie informacji, porady w wyborze oraz wsparcia w negocjowaniu najkorzystniejszych warunków zakupu, wymarzonego, nowego samochodu.