Zarejestruj się

Proszę podać poprawny adres e-mail Hasło musi zawierać min. 3 znaki i max. 12 znaków
* - pole obowiązkowe
Przypomnij hasło
Witaj
Usuń konto
Aktualizacja danych
  Informacja
Twoje dane będą wykorzystywane do certyfikatów.

Dzienniki Urzędowe - rok 2015 poz. 231

ZARZĄDZENIE MINISTRA SPRAWIEDLIWOŚCI

z dnia 5 listopada 2015 r.

w sprawie rekrutacji na stanowisko Dyrektora Krajowej Szkoły Sądownictwa i Prokuratury

Tekst pierwotny

Na podstawie art. 34 ust. 2 ustawy z dnia 8 sierpnia 1996 r. o Radzie Ministrów (Dz. U. z 2012 r. poz. 392 oraz z 2015 r. poz. 1064) zarządza się, co następuje:

§ 1.
Zarządza się przeprowadzenie rekrutacji na stanowisko Dyrektora Krajowej Szkoły Sądownictwa i Prokuratury.
§ 2.
1. Zarządza się zamieszczenie ogłoszenia o rekrutacji na stanowisko Dyrektora Krajowej Szkoły Sądownictwa i Prokuratury w prasie o zasięgu ogólnopolskim oraz w Biuletynie Informacji Publicznej Ministerstwa Sprawiedliwości.

2. Ogłoszenie o rekrutacji na stanowisko Dyrektora Krajowej Szkoły Sądownictwa i Prokuratury stanowi załącznik do zarządzenia.

§ 3.
Zarządzenie wchodzi w życie z dniem podpisania.

MINISTER SPRAWIEDLIWOŚCI

Borys Budka

Załącznik 1. [OGŁOSZENIE O REKRUTACJI NA STANOWISKO DYREKTORA KRAJOWEJ SZKOŁY SĄDOWNICTWA I PROKURATURY]

Załącznik do zarządzenia Ministra Sprawiedliwości
z dnia 5 listopada 2015 r. (poz. 231)

MINISTER SPRAWIEDLIWOŚCI
zaprasza

osoby spełniające wymagania określone w art. 12 ust. 3 ustawy z dnia 23 stycznia 2009 r. o Krajowej Szkole Sądownictwa i Prokuratury (Dz. U. z 2012 r. poz. 1230, z późn. zm.) do składania na piśmie swoich zgłoszeń na stanowisko Dyrektora Krajowej Szkoły Sądownictwa i Prokuratury.

Osoby zainteresowane proszone są o złożenie następujących dokumentów:

1) listu motywacyjnego obejmującego przedstawienie wizji rozwoju Krajowej Szkoły Sądownictwa i Prokuratury;

2) życiorysu, ze szczególnym uwzględnieniem informacji o osiągnięciach zawodowych lub naukowych;

3) kopii dokumentów potwierdzających posiadane doświadczenie i kwalifikacje zawodowe lub naukowe;

4) oświadczenia o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych dla celów rekrutacji na stanowisko Dyrektora Krajowej Szkoły Sądownictwa i Prokuratury.

Zgłoszenia należy składać w zamkniętych kopertach w sekretariacie Departamentu Sądów, Organizacji i Analiz Wymiaru Sprawiedliwości Ministerstwa Sprawiedliwości lub przesłać listem poleconym na adres: Ministerstwo Sprawiedliwości, Departament Sądów, Organizacji i Analiz Wymiaru Sprawiedliwości, Al. Ujazdowskie 11, 00-950 Warszawa, w zamkniętej kopercie z adnotacją „w sekretariacie nie otwierać”, w terminie do dnia 14 grudnia 2015 r. (decyduje data wpływu zgłoszenia do Ministerstwa Sprawiedliwości).

Metryka
  • Data ogłoszenia: 2015-11-05