| INFORLEX | GAZETA PRAWNA | KONFERENCJE | INFORORGANIZER | APLIKACJE | KARIERA | SKLEP

ZARZĄDZENIE Nr 24 MINISTRA ŚRODOWISKA1)

z dnia 19 maja 2006 r.

w sprawie powołania Komisji Konkursowej w celu przeprowadzenia konkursu na stanowisko Prezesa Krajowego Zarządu Gospodarki Wodnej

Na podstawie art. 3 ust. 6 ustawy z dnia 27 lipca 2005 r. o przeprowadzaniu konkursów na stanowiska kierowników centralnych urzędów administracji rządowej, prezesów agencji państwowych oraz prezesów zarządów państwowych funduszy celowych (Dz. U. Nr 163, poz. 1362 i Nr 267, poz. 2258) zarządza się, co następuje:

§ 1

Powołuje się Komisję Konkursową w celu przeprowadzenia konkursu na stanowisko Prezesa Krajowego Zarządu Gospodarki Wodnej, w składzie:

1) Pan Andrzej Szweda-Lewandowski – Przedstawiciel Ministra Środowiska Podsekretarz Stanu w Ministerstwie Środowiska – Główny Konserwator Przyrody;

2) Pan Piotr Rutkiewicz – Przedstawiciel Ministra Środowiska, Zastępca Dyrektora Departamentu Gospodarki Wodnej w Ministerstwie Środowiska;

3) Pan Marek Mroczkowski – Przedstawiciel Szefa Służby Cywilnej, Dyrektor Generalny Głównego Inspektoratu Ochrony Środowiska.

§ 2

Zarządzenie wchodzi w życie z dniem podpisania.

Minister Środowiska

Jan Szyszko

1) Minister Środowiska kieruje działami administracji rządowej gospodarka wodna oraz środowisko, na podstawie § 1 ust. 2 rozporządzenia Prezesa Rady Ministrów z dnia 31 października 2005 r. w sprawie szczegółowego zakresu działania Ministra Środowiska (Dz. U. Nr 220, poz. 1899).

Chmielniak Adwokaci Spółka Partnerska Adwokatów i Radców Prawnych

Kancelaria prawna specjalizująca się w sprawach karnych gospodarczych i karnych skarbowych