| INFORLEX | GAZETA PRAWNA | KONFERENCJE | INFORORGANIZER | APLIKACJE | KARIERA | SKLEP

z dnia 10 grudnia 2018 r.

w sprawie związania Rzeczypospolitej Polskiej Umową między Ministrem Rolnictwa i Rozwoju Wsi Rzeczypospolitej Polskiej a Ministerstwem Polityki Rolnej i Gospodarki Żywnościowej Ukrainy dotyczącą realizacji programu zwalczania wścieklizny na terytorium Ukrainy w 2018 roku, podpisaną w Kijowie dnia 9 listopada 2018 r.

Podaje się niniejszym do wiadomości, że na podstawie art. 6 ust. 3 w związku z art. 13 ust. 1 ustawy z dnia 14 kwietnia 2000 r. o umowach międzynarodowych (Dz. U. poz. 443, z 2002 r. poz. 1824, z 2010 r. poz. 1395 oraz z 2011 r. poz. 676) Rada Ministrów Rzeczypospolitej Polskiej dnia 1 października 2018 r. udzieliła zgody na związanie Rzeczypospolitej Polskiej Umową między Ministrem Rolnictwa i Rozwoju Wsi Rzeczypospolitej Polskiej a Ministerstwem Polityki Rolnej i Gospodarki Żywnościowej Ukrainy dotyczącą realizacji programu zwalczania wścieklizny na terytorium Ukrainy w 2018 roku, przez podpisanie.

Powyższa umowa została podpisana w Kijowie dnia 9 listopada 2018 r.

Zgodnie z art. 11 umowy weszła ona w życie dnia 9 listopada 2018 r.

Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi: wz. S. Giżyński

Artykuł Partnerski

Marta Lech

Adwokat, ekspert w zakresie prawa cywilnego, rodzinnego i karnego.