| INFORLEX | GAZETA PRAWNA | KONFERENCJE | INFORORGANIZER | APLIKACJE | KARIERA | SKLEP

z dnia 1 lutego 1995 r.

w sprawie wejścia w życie Porozumienia zawartego dnia 11 marca 1994 r. w formie wymiany listów między Rzecząpospolitą Polską a Wspólnotą Europejską, dotyczącego załącznika IVb Umowy przejściowej dotyczącej handlu i spraw związanych z handlem między Rzecząpospolitą Polską a Europejską Wspólnotą Gospodarczą i Europejską Wspólnotą Węgla i Stali oraz Układu Europejskiego ustanawiającego stowarzyszenie między Rzecząpospolitą Polską a Wspólnotami Europejskimi i ich Państwami Członkowskimi, sporządzonych w Brukseli dnia 16 grudnia 1991 r.

Podaje się niniejszym do wiadomości, że zgodnie z treścią listów, które zostały wymienione i składają się na Porozumienie między Rzecząpospolitą Polską a Wspólnotą Europejską dotyczące załącznika IVb Umowy przejściowej i Układu Europejskiego, powyższe porozumienie wchodzi w życie w dniu notyfikacji przez stronę polską, stwierdzającej, że wszystkie wewnętrzne procedury zostały zakończone.

Przewidziana w porozumieniu notyfikacja została dokonana w dniu 17 czerwca 1994 r., w związku z czym powyższe porozumienie weszło w życie z tą datą.

Minister Spraw Zagranicznych: A. Olechowski

Artykuł sponsorowany

Lirefay

Liferay tworzy oprogramowanie, które pomaga przedsiębiorstwom kreować doświadczenia cyfrowe poprzez komputery, urządzenia mobilne i inne punkty kontaktu.