| INFORLEX | GAZETA PRAWNA | KONFERENCJE | INFORORGANIZER | APLIKACJE | KARIERA | SKLEP

z dnia 26 stycznia 2004 r.

w sprawie mocy obowiązującej Decyzji Wspólnego Komitetu EFTA – Polska Nr 1 z 2003 r. w sprawie zmian do Protokołu B, podpisanej w Genewie w dniu 1 października 2003 r.

Podaje się niniejszym do wiadomości, że zgodnie z art. 32 Umowy między Rzecząpospolitą Polską a państwami Europejskiego Stowarzyszenia Wolnego Handlu (EFTA), sporządzonej w Genewie dnia 10 grudnia 1992 r. (Dz. U. z 1994 r. Nr 129, poz. 639 oraz z 2001 r. Nr 58, poz. 604, 605, 606 i 607), upoważniającym Wspólny Komitet EFTA – Polska do zmiany Protokołu B tej umowy, w dniu 1 października 2003 r. została podjęta Decyzja Nr 1 z 2003 r. Wspólnego Komitetu EFTA – Polska w sprawie zmian do Protokołu B, podpisana w Genewie w dniu 1 października 2003 r.

Zgodnie z pkt 2 Decyzji Wspólnego Komitetu EFTA – Polska Nr 1 z 2003 r. w sprawie zmian do Protokołu B Decyzja weszła w życie 1 października 2003 r.

Treść decyzji zawiera załącznik do niniejszego oświadczenia rządowego.

Minister Spraw Zagranicznych: W. Cimoszewicz

(Załącznik do oświadczenia rządowego stanowi oddzielny załącznik do niniejszego numeru.)

Odszkodowania Campter

Campter Odszkodowania uzyskuje odszkodowania dla osób poszkodowanych w wypadkach oraz na skutek zdarzeń losowych