| IFK | IRB | INFORLEX | GAZETA PRAWNA | INFORORGANIZER | APLIKACJA MOBILNA | KARIERA | SKLEP
reklama

Problemy z ceną

Powszechnie mówi się, że cena powinna być umieszczona przy każdym produkcie. Czy to samo dotyczy potraw w restauracji? Ostatnio trafiłam do lokalu, w którym nie było podanej konkretnej kwoty a jedynie cena za 100 gram dania? Czy nie narusza to interesów konsumentów? Jak jest w przypadku innych usług?


◀ powrót do artykułu

źródło: inforCMS

Jak powinna być podana cena?

Narzędzia

POLECANE

reklama

Ostatnio na forum

Eksperci portalu infor.pl

Bożena Roczniak

• Prezes Zarządu HR Development Sp. z o.o., Senior Konsultant z ponad 13-letnim doświadczeniem • Doktor nauk medycznych • Zrealizowała kilkadziesiąt projektów z zakresu rozwoju kompetencji menadżerskich • Zrealizowała kilkadziesiąt coachingów indywidualnych dla kadry menadżerskiej wyższego szczebla • Licencjonowany praktyk: Insights Discovery, MBTI (Mayers-Briggs Type Indicator), Thomas International • Certyfikowany coach ICC • Autorka kilku adaptacji narzędzi psychometrycznych i kwestionariuszy.

Zostań ekspertem portalu Infor.pl »