| INFORLEX | GAZETA PRAWNA | KONFERENCJE | INFORORGANIZER | APLIKACJE | KARIERA | SKLEP

z dnia 17 lutego 2003 r.

w sprawie związania Rzeczypospolitej Polskiej Programem współpracy w dziedzinie edukacji i kultury między Rządem Rzeczypospolitej Polskiej i Rządem Federalnym Federalnej Republiki Jugosławii na lata 2002, 2003. 2004 i 2005, sporządzonym w Warszawie dnia 28 stycznia 2003 r.

Podaje się niniejszym do wiadomości, że na podstawie art. 6 ust. 3 w związku z art. 13 ust. 1 ustawy z dnia 14 kwietnia 2000 r. o umowach międzynarodowych (Dz. U. Nr 39, poz. 443, z późn. zm.) Rada Ministrów Rzeczypospolitej Polskiej wyraziła zgodę na związanie Rzeczypospolitej Polskiej Programem współpracy w dziedzinie edukacji i kultury między Rządem Rzeczypospolitej Polskiej i Rządem Federalnym Federalnej Republiki Jugosławii na lata 2002, 2003, 2004 i 2005, sporządzonym w Warszawie dnia 28 stycznia 2003 r.

Związanie Rzeczypospolitej Polskiej programem nastąpiło poprzez jego podpisanie, które miało miejsce w Warszawie.

Zgodnie z art. 51 programu wszedł on w życie dnia 28 stycznia 2003 r.

Minister Spraw Zagranicznych: W. Cimoszewicz

GLC

Doradztwo podatkowe i prawne. Outsourcing usług księgowych i HR. Audyty finansowe.