| INFORLEX | GAZETA PRAWNA | KONFERENCJE | INFORORGANIZER | APLIKACJE | KARIERA | SKLEP

z dnia 17 lutego 2003 r.

w sprawie związania Rzeczypospolitej Polskiej Programem wymiany kulturalnej, naukowej i edukacyjnej między Rządem Rzeczypospolitej Polskiej a Rządem Islamskiej Republiki Iranu na lata 2003 do 2006 A.D., co odpowiada latom 1382 do 1385 A.H., sporządzonym w Warszawie dnia 23 stycznia 2003 r.

Podaje się niniejszym do wiadomości, że na podstawie art. 6 ust. 3 w związku z art. 13 ust. 1 ustawy z dnia 14 kwietnia 2000 r. o umowach międzynarodowych (Dz. U. Nr 39, poz. 443, z późn. zm.) Rada Ministrów Rzeczypospolitej Polskiej wyraziła zgodę na związanie Rzeczypospolitej Polskiej Programem wymiany kulturalnej, naukowej i edukacyjnej między Rządem Rzeczypospolitej Polskiej a Rządem Islamskiej Republiki Iranu na lata 2003 do 2006 A.D., co odpowiada latom 1382 do 1385 A.H., sporządzonym w Warszawie dnia 23 stycznia 2003 r.

Związanie Rzeczypospolitej Polskiej programem nastąpiło poprzez jego podpisanie, które miało miejsce w Warszawie.

Zgodnie z art. 28 programu, wszedł on w życie dnia 23 stycznia 2003 r.

Minister Spraw Zagranicznych: W. Cimoszewicz

Dawid Tomaszewski